077 - 387 39 29   € => NL92 RABO 0100 9402 85 parochiekantoor@rkpfblerick.nl

Alstublieft, Kerstkaarten niet weggooien!

Rondom Kerst en Nieuwjaar, rondom Pasen sturen veel mensen een wenskaart naar mensen die hun dierbaar zijn. Dit jaar heb ik heel veel kerst- en nieuwjaarswensen van mensen mogen ontvangen. Op de eerste plaats wil ik iedereen bedanken voor de mooie kerst- en nieuwjaarswensen en ook voor de prachtige kerstkaarten.

Tijdens de kerstdagen kwam iemand mij vragen: “pastoor, waar kan ik de echte kerstkaarten, met een mooi kerst tafereel er op, kopen? Via Kerk in Nood kunnen mensen mooie kerstkaarten bestellen, maar dat is niet voor de hand liggend voor iedereen. Daarom wil ik proberen volgend jaar, met hulp van onze vrijwilligers, zelf kerstkaarten te maken. Bent u bereid om mee te helpen? Laat mij dat dan graag even weten.

Wilt u de kerstkaarten die u dit jaar heeft ontvangen (de voorzijde waarop een kerst tafereel staat) in de kerk of op de pastorie inleveren? Met deze oude kerstkaarten kunnen wij weer nieuwe kerstkaarten maken.

Kerststallen bezichtigen.
De kerststallen van de Antoniuskerk en de Johannes de Doperkerk laten wij staan tot 2 februari (Maria Lichtmis). Dan krijgen veel mensen de kans om in de maand januari onze kerststallen te komen bekijken.

Pastoor Muprappallil