077 - 387 39 29   € => NL92 RABO 0100 9402 85 parochiekantoor@rkpfblerick.nl

In november werd u reeds geïnformeerd over het feit, dat de Mariakapel opzij in de Hubertuskerk weer geopend zou worden. Het heeft helaas wat langer geduurd, maar deze kapel is overdag nu weer open. Er is een nieuw offerblok geplaatst, dat hopelijk diefstalbestendig is.  Het kaarsengeld gelieve u door de sleuf in de metalen plaat, die op de deur bevestigd is,  te stoppen. Het offerblok wordt dagelijks geledigd.

Ook is bij het Maria-altaar in de Antonius-dagkerk  een nieuw offerblok geplaatst. Ook hier het vriendelijke verzoek,  het kaarsengeld in dit nieuwe offerblok te stoppen. Indien u een kaars wilt opsteken bij het Antoniusaltaar in de dagkerk, dan  het kaarsengeld hiervoor ook graag in het nieuwe offerblok bij het Maria-altaar stoppen. Het bestaande offerblok zal verwijderd worden.

Dit nieuwe offerblok wordt, dagelijks geledigd.

Helaas vindt in  de dagkerk geregeld vandalisme plaats. Het kerkbestuur beraadt zich op maatregelen om dit te voorkomen, waarbij echter de mogelijkheid om kaarsen op te steken gewaarborgd zal blijven. Zodra bekend is wat gedaan wordt, wordt u hierover geïnformeerd.