077 - 387 39 29   € => NL92 RABO 0100 9402 85 parochiekantoor@rkpfblerick.nl

‘Als God soms een deur voor je sluit, opent Hij elders een venster’

Een bekend gezegde. Wat zou een open venster kunnen betekenen? Een open venster is vaak een wending op je kijk op je leven, je omstandigheden. Opeens zie je andere mogelijkheden.
>Wanneer wordt dit gezegde actueel in je leven? Ik heb het zelf meegemaakt toen een van de vrijwilligers stopte met zijn werk voor de kerk. Toen dacht ik: hoe nu verder? Wie kan ik in zijn plaats nog vinden? En wat was het resultaat? Nu heb ik voor dat werk vier actieve mensen.

Soms hoor ik mensen zeggen: ik wil graag iets doen, maar weet niet wat. Als u bereid bent om als vrijwilliger iets te doen voor de kerk, bel of mail gerust naar mij. Dan gaan wij samen kijken naar een leuke invulling voor uw wens.

Jongstleden is de Blerickse krant gestopt met verschijnen. Dat was wel een schokkend bericht voor de betrokken mensen.  In deze krant schrijf ik iedere keer een artikel en publiceren wij altijd een overzicht van alle kerkdiensten en misintenties. Wat nu te doen? Een goede vraag. Er is geen alternatief voor de Blerickse krant gekomen. Daarom gaan wij onze eigen website en alle email adressen gebruiken om meer mensen te bereiken met onze berichten.

‘Als God soms een deur voor je sluit, opent Hij elders een venster’. Sommige deuren sluiten wij zelf en andere deuren gaan vanzelf dicht. Als wij kunnen blijven vertrouwen op God, geeft Hij ons de moed en de kracht om verder te gaan.

Pastoor Muprappallil